Etablissements Levooz

Uw wensen

Onze oplossingen

Vraag een offerte
 
ontvangst
historisch overzicht
Een voortent om erin te leven
onze producten
Een firma aan uw kanten
online winkel
Internet band
Technische informaties
Promoties
online catalogi
Plan voor de toegang
Onze partners in Europa
Contact

Dit jaar vieren wij onze 68 jaar bestaan!

    5 jaar garantie op al onze modellen!

In 1947 opgericht in België door Jean Levooz begon het bedrijf bij het vervaardigen van dekzeilen voor boeren en kermisklanten.

In het begin was het uitsluitend een familale structuur.

Later werd dit meer geëvolueerd voor onder ander de kermislieden, circustenten, zeilen voor vrachtwagens en zonneschermen voor winkels.

Door de ontwikkeling van het toerisme rond einde van de jaren vijftig, brengt dit de geboorte van een nieuwe markt met zich mee : die van de caravan met zijn accessoires en bijzonder de voortent. De vervaardiging van voortenten voor trek en stacaravan. Vanaf dan breidt het zich uit.

In 1969 neemt Jean-Marie levooz het over van zijn vader.

Met de jaren specialiseert het bedrijf zich meer en meer op het domein van het kamperen en besteedt al haar onderzoek in vervaardiging van caravantenten op maat (voornaamste hoofdzaak), tuintenten, feesttenten en zeilen in alle soorten.

Door onderzoek en studies, rekening houden met vandaag, de eisen van de klant en de markt in het algemeen, de luxe en de duurzaamheid (keuze in ronde of vierkante frames die permanent gemonteerd kunnen blijven), het op punt bregen van een kwaliteitspartytent in PVC polyster met een geanodiseerd alu-porofiel, tevens een op maat gemaakt windscherm aangepast aan elk klimaat.

Al deze nieuwe producten zijn bestudeerd en geproduceerd met dezelfde zorgen als onze voortenten, ons uiterst belangrijk product.

Na ons te laten kennen bij onze aangrenzende buurlanden (Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Duitsland,...), neemt onze economische groei toe tot in Zweden, Noorwegen, Zwitzerland, Spanje en Engeland.

Sinds het begin 2000, heeft het bedriijf Levooz zich ook geïnvesteerd in de fabricatie van veranda's en pergola's.

De vervaardiging van al onze producten Levooz maken door een totale automatisering en informatisering, in onze samenleving aan het hoofd te staan van de Europese leiders.